Logos 07

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ η οποία διαθέτει 18 Καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, ανήκει στον ομώνυμο - αμιγώς ελληνικό - Όμιλο, ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 25.000 Εργαζομένους και διαθέτει συνολικά 520 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, από το 1954 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει ως βασική Αρχή τον “ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ” και προσπαθεί καθημερινά να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία και τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”.

Logos 04

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Το 2020 η Epic κατάφερε μια διπλή πρωτιά, αφού μέσα στον ίδιο χρόνο βραβεύτηκε για το δίκτυο της από 2 έγκυρους και διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς - την Ookla η οποία απένειμε στην Epic τον τίτλο “Fastest Mobile Network” και την umlaut, η οποία πιστοποίησε την Epic ως “Best Mobile Network in Test” αναδεικνύοντας την ως το #1 Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο!

Η Epic ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ιρλανδία και την Μάλτα.

Logos 05

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας και την διασύνδεση του με την επιχειρηματικό τομέα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ετήσια κατάταξη Times Higher Education Impact Rankings 2020 το συγκατάλεξε ανάμεσα στα κορυφαία 101+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. (98w)

Logos 08

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει πάνω από 80 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για το μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες - Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και το REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούργιους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Logos 07

Το περιοδικό IN Business διαβάζεται από 99.000 και πλέον αναγνώστες. Είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στο χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί για εννέα χρόνια άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

Logos 06

O ALPHA Κύπρου από τον Απρίλιο του 2016, εφαρμόζει και διατηρεί την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην ποικιλία περιεχομένου, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με εφόδια ισχυρά ονόματα και παραγωγές από τον ALPHA Ελλάδας, ο ALPHA Κύπρου επενδύει στα πιο γνώριμα και δυνατά ονόματα της Κυπριακής αγοράς με στόχο την δημιουργία τοπικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Logos 08

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995 και εορτάζει φέτος τα 25χρονα της. Η RCB Bank αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.